Nike Air Max 90

6.500 ДЕНАРИ

5.600 ДЕНАРИ

Комфорот е новото модерно

Уличниот стил беспрекорно се спојува со спортскиот стил на облекување со Nike Air Max 90

Не ја пропуштај оваа ексклузивна понуда!

Бесплатна испорака низ целата држава

Hear from others just like you . . .

Passage experienced a surge in popularity during the 1960s when Letraset used it on their dry-transfer sheets and again during the 90s as desktop publishers bundled.

Mark Reyen

ENTREPRENEUR

Passage experienced a surge in popularity during the 1960s when Letraset used it on their dry-transfer sheets and again during the 90s as desktop publishers bundled.

Mark Reyen

ENTREPRENEUR

Временски ограничена понуда!

Понудата е валидна во следните три дена или до трошење на залихите.