Помош

Чекор 1

Веднаш после регистрацијата ќе добиете е-мејл порака во која се содржи линкот за преземање на апликацијата.

Чекор 2

Кликнете на линкот и преземете ја апликацијата Авантурите на Дино во ZIP формат.

Чекор 3

Пристапете до папката каде што се наоѓа преземената датотека. 

Чекор 4

На десен клик на глувчето изберете EXTRACT Files или EXTRACT here или EXTRACT to AvanturitenaDino и распакувајте.

Чекор 5

Отворете ја папката во која се наоѓаат распакуваните датотеки.

Чекор 6

Стартувајте “Avanturite na Dino”