Постер Диносауруси

ДИНОСАУРУСИ!

Како знак на благодарност за вашата континуирана поддршка, подаруваме ексклузивен подарок: БЕСПЛАТЕН постер за печатење на Авантурите на Дино – ДИНОСАУРУСИ! 🎁

Како да го добиете Вашиот бесплатен постер за печатење:

1. Кликнете на линкот подолу за да го преземете постерот во PDF, А3+ формат:
2. Следете не на Инстаграм @DinosAdventuresapp
3. Преземете го вашиот бесплатен постер ДИНОСАУРУСИ А3+ формат
4. Испечатете го постерот дома или во најблиската дигитална печатница.

За постерот

🦕 Живописни илустрации:
Вашето дете ќе биде воодушевено од шарените и пријателски расположени диносауруси.
🌿 Едукативна содржина:
Дознајте ги имињата на овие праисториски суштества додека заедно го истражувате постерот.
🌟 Имагинација:
Поттикнете ја имагинацијата кај Вашето дете.